Tohle jsme teda fakt nečekali! Vlastik v týdnu už jednou zvýšil limit počtu účastníků své Čikovské čivavy na 70 dvojic a protože včera byla startovka zase plná, zasedal večer mimořádně čikovský organizační výbor v místní hospodě. Co vám budem vykládat, chvilku se posedlo, něco se vypilo a závěr je jasný, počet lidí není problém: “Vlasto vodevři to klidně vo dalších 10 dvojic!”. Vlasta to mluvení před tolika lidma už nějak vnitřně přijal, krofón a reprák má připravený a prej to i trénuje! :)
Podpora Čikováků je fakt skvělá, Vlasta reportoval, že snad bude i nafukovací hrad pro děti a hlavně, že bude zařízený jídlo na celý víkend v místním kulturáku. Z místní gastronomie tak ochutnáme kančí klobásy, míchaná vajíčka, volská voka se slaninou i bez, smažák s hranolkama nebo prostě párky. Vlasta se pokusí vyřešit i snídaně (bude to na objednávku), ale to nás, účastníky, ještě obmailuje. Jako co mu nevěřím je to, že ráno bude před startem kromě čaje k dispozici i svařák. Tohle podle mě domluvili už pozdějc, takže to sem radši píšu, aby to bylo “na internetu”, protože “co je na internetu, to je přece pravda!” :) Jako fakt mě štve, že jsem na tý schůzi nebyl … ale jinak musím teda říct, že se nám ten svatební dáreček (bacha v tom článku je špatný datum – ČéČéčka nebo také ČiČí jsou už 12.10.!) začal pěkně vybarvovat a mám z něj radost jak z vlastních dětí! :)
Jinak jen malá ochutnávka z toho, co Vlasta připravuje … bude mít 2 mapy. Jedna s 24 kontrolama opravdu blizoučko Čikova pro malé děti a pak druhá, dospělácká, kde bude mít člověk problém všech 36 kontrol za časový limit 4 hodin sebrat. Dobře, až na Kamila a Dana, ale ty mezi normální lidi nepočítáme! :) Mapa bude od Seznamu, v měřítku 1:40 000 – teda ta dospělácká. Jinak vím, že Vlastik vyrábí trička a nebude jich mít moc. Čekám, že se vo ně serveme. :) A pak taky Vlasta vyrábí startovní čísla, takže na koho nezbude tričko, bude mít na památku aspoň to. Na akci budou taky k dispozici naše mapníky, kdo ještě mapník nemá, je jich tam ještě pár k dispozici. Startovat se bude na místním fotbalovém hřišti, cíl bude u kulturáku. Jsem zvědavej, kolik lidí tohle nedá! :)
No, zkrátka, strašně se těšíme na tuhle mimořádnost! Sice Vlastíkoj na místě pomůžeme, ale plánujeme se taky projet, takže kdo chcete vidět pár kobylek (i s dětma) v sedle, dorazte. Se spaním to tam bude trošku sparta, ale když si vezmete spacák, nějaký místo v suchu a teple se dycky nejde. Je to už Morava a tam jsou lidé vstřícní (nějaký prostory jsou už předdomluvený). Těším se na to, stejně tak jako na slivovičku od Vlastikova táty! :)

Čikovská čivava zvyšuje kapacitu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..