První výstřel na termín letošních podzimních kobylek nevyšel, ale ten druhý, ten už snad jo! Letošní podzimní kobylky budou na svátek svatého Václava 28. září, budou ve Sklenařicích se startem a cílem u Mexika a budou to kobylky Rozcestníkové!
Nerodilo se to letos lehko, protože jsme s původním termínem zakolidovali s VIPrahlýma Dušema. Následný druhý termín 16. října, který měl mít zázemí v Penzionu Aktiv ve Vysokém nad Jizerou, nakonec nebyl úplně ideální, protože tam má ten víkend teambulding nějaká firma a tak bysme se tam tak trošku mlátili. Navíc ta druhá půlka října je už hodně pozdní, takže jdeme zase do osvědčeného Mexika. Bydlení je ve Sklenařicích složitější, ale nějak se zařídit dá, základní tipy jsou v Propozicích.
Ještě podotýkám, že letos organizujeme na podzim ještě Čikovskou čivavu, takže jsme tak trošku chtěli podzimní Kobylky vynechat. Jenže to by mě nesměli místní účastníci a také starostka Vysokého nad Jizerou štengrovat, že se nemá přerušovat tradice, že se pak špatně navazuje apod. Prostě se do toho nakonec pouštíme, i když času není, také díky dovoleným, mnoho.
Takže, co vás letos čeká? To hlavní je téma a to rozcestníky, takže všechny kontroly by měly být na turistických rozcestnících. Už jsem se na možnosti umístění kontrol na rozcestnících domluvit s Klubem českých turistů, jednám z nimi ještě o nějaké mediální a hmotné podpoře, tak si držme palce. Pro mapový prostor mám už výřez od Mapy.cz a protože bych rád postavil závod na 4 hodiny, dovolím si detailnější měřítko 1:32 000. Na závod bych letos chtěl nově nalákat i mladší naděje, tedy jezdce mladší deseti let, ponechávám starší naděje (jezdce do 16 let) a pak všechny další kategorie až na elektrokola. Těch bylo loni málo, tak je pro letošek nevypisujeme a volná místa bychom fakt rádi, aby byla využita těmi nejmladšími. Ještě popřemýšlím, jestli jim závod o něco časově nezkrátit, ale to vyplyne z mapy.
Máme už první sponzory, opět se soustředíme na ty místní a také máme domluvený buřtguláš po závodě v Mexiku a i večerní akci na sále Mexika. Ještě nemám kapelu nebo hudební produkci, ale v jednání je více možností, takže něco vhodného určitě pro pozávodní večírek seženeme.
Také ještě nemáme spuštěny registrace, ale to je právě tím, že naše kobylkoaplikace neuměla mít spuštěny 2 závody paralelně (2 registrace paralelně) a tak tam ještě musíme udělat nějaké úpravy, než vás do startovky pustíme. Nemělo by to trvat déle než do konce července. Do té doby snad začnu i s najížděním trati, první chystám už na tento víkend. Máme také už plakát, ale protože se na něj ještě pokusíme dostat nějaké další sponzory, jeho vylepování začneme provádět až v průběhu srpna.
Zkrátka, pustili jsme se zase do příprav takového menšího závodu, ale děláme to tak, abyste se pobavili plnotučně, nešizeně. Je to nějaká práce navíc oproti “závodu z kufru auta”, ale takový byste od nás přeci nechtěli! :) Takže se letos na mnoho z vás těšíme nejen v Čikově, ale opět také ve Sklenařicích! :)

Rozcestníkové kobylky mají termín

1 komentář u „Rozcestníkové kobylky mají termín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..