Letošní téma Lotrando a Zubejda pomalu dozrává, kostýmy se po našich domácnostech množí a já začínám mít strach, jestli mě pustí zarostlýho do letadla, protože měsíční vous drvoštěpa Drnce ze mě dělá tak trochu jiného člověka. Uvidíme, nechce se mi to krátit, když už jsem vydržel tak dlouho. Ale kromě letošního tématu, je také třeba přemýšlet o tématu na rok 2025 a proto dnes vlastně píšu. Čekají nás totiž volby a to už brzo!
Teda voni už primárky proběhly mezi pořadateli a ti z dvanácti témat vybrali pět, která poslali do voleb veřejnosti, které letos poprvé proběhnou přímo na Kobylkách! Ano, volební lístky se už tisknou, urna, vlajka a portrét prezidenta se připravují a nyní zbývá odhalit kandidáty. :) Teda to až na závěr, nyní ještě k systému voleb. Volby proběhnou v sobotu 15.6. pravděpodobně od 9:00 do 22:00. Každý odstartovaný tým dostane 2 volební lístky, každý pořadatel včetně dětí dostane po 1 lístku a volební lístky dostanou také všichni komisaři. Na volebním lístku každý hlasující označí právě 1 téma a vhodí jej do urny. Rozhoduje se podle součtu hlasů, v případě rovnosti bodů rozhoduje pořadí z našich primárek, případně pak los.
A jak teda dopadly primárky? Na 1. místě se překvapivě umístila už asi dvojnásobná účastnice finálové volby Dívka na koštěti. Na 2.-4. místě skončily filmy Kulový blesk, S tebou mě baví svět a Marečku, podejte mi pero! Na 5 místě skončil s velkým štěstím Anděl páně. A volební boj právě začíná, ambasadoři jednotlivých témat připravili volební plakáty, které na vás již nyní necháme působit! Takže dobře rozmýšlejte, za tři týdny váš hlas rozhodne! :)

Volby tématu 2025

1 komentář u „Volby tématu 2025

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..