Startovní listina se nám pomalu, ale jistě plní. Bodejť né, když za 4 týdny už bude po Rozcestníkových kobylkách! A protože nejste všichni místní a nikdo se nám zatím nenahlásil na bydlení na sále Mexika, máme trošku obavy, jestli to řešíte.
Ale protože na vás myslíme my, v rámci obhlížení místních terénů jsme pro vás domluvili další ubytování. Tentokrát na Turnovské chatě, která je o místa startu a cíle do 10 km. Zatím mají nejen volnou kapacitu, ale protože s námi občas majitelé také jezdí, nabízí všem dvojicím, které pojedou na Rozcestníkové kobylky, 10% slevu na ubytování a ještě navíc wellcome drink v podobě dárkového piva od Pivovaru Muhu / domácí limonády (pro abtinenty). Platí při ubytování na minimálně na 2 noci. A když už jsme u toho Pivovaru MUHU, je to náš další milý místní sponzor, věnují nám do cen na ochutnání jejich Tanvaldské pivo!
Ale zpět k ubytování, pokud budete chtít bydlet na sále Mexika, pište nám. Pokud budete bydlet jinde, je to na vás. Ale moc prosíme, dejte nám vědět, pokud by se nějaká z námi propagovaných ubytovacích kapacit v Propozicíh naplnila. Můžeme ostatním zájemcům, ale i ubytovatelům, ušetřit zbytečnou komunikaci.

Už bydlíte na Rozcestníkových?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..