Jak jsme psali nedávno, tak činíme. V Paříži včera zahájili olympiádu, my jsme dneska ve Sklenařicích spustili registrace na naše 4. podzimní Kobylky – tentokrát Rozcestníkové. Schválně až dneska, nechtěli jsme Paříži ubírat na pozornosti! :) Pro první 4 dvojice, co se k nám zaregistrují a uhradí i startovné máme připraveny naše kobylkoponožky.
Od posledně se mi podařilo přeci jen zhruba polovinu mapového prostoru sjezdit a vězte, že mám už zaměřeno více jak 20 rozcestníků. Zatím se mi to jeví tak, že kontrol bude celkem 33 a že k nim přidám 3 tzv. “stop-time”, kde nezískáte body, ale čas navíc. Letos totiž bude závod “jen” na 4 hodiny a tak si myslím, že kdo bude chtít, bude rád za možnost si ho prodloužit. Pracovně by mohlo být za každý navštívený stop-time 20 minut navíc, tedy v součtu až hodina. Ale protože stop-time budou zřejmě v hospodě, budou podmíněny konzumací čehokoliv tam, tak to zase tak jednoduché nebude.
Uzavřeli jsme také oslovování sponzorů, co budou na plakátech. A 20 plakátů už od včera visí, zejména v okolí místa konání závodu (v okolí obce Sklenařice). Později příchozí sponzoři se ale ještě určitě mohou dostat na mapu, diplom a na web a samozřejmě i jim budeme pět slávu při přípravách, ale hlavně během závodu samotného.

S čím trošku váháme, je, jestli přeci jen Mladším Nadějím nezkrátit časový limit. Ale přijde mi, že lepší to nechat pro všechny stejné, vždyť mohou přijet dřív, tím se nic extra nepokazí. Kontrol bude spousta (i blízko startu a cíle), tak aby bylo dost času je nacházet. A pak ještě nemáme vybránu kapelu na večer. Nějaké nabídky už máme, něco ještě poslechneme, chceme vybrat to nejlepší možné. Náš oblíbený Kompress tentokrát nemůže. No, zkrátka nějakou práci s tím mít ještě budeme, ale pokud se vy budete průběžně přihlašovat, bude nám to vlévat energii do žil a zase pro vás závod připravíme takový, abyste se dobře pobavili a my spolu s vámi!
Mimomochodem, hledáme také nejlepší možné téma na podzimní Kobylky 2025, nemáte nějako podobně dobrý nápad jako byly předchozí Dušičkové, Hasičské, Vlekařské a letošní Rozcestníkové kobylky?

Rozcestníkové kobylky otevřeny

6 komentářů u „Rozcestníkové kobylky otevřeny

  • Pingback:Všechny Rozcestníkové kontroly | MTBO Ztracené kobylky

  • 2.8.2024 (20.35)
    Trvalý odkaz

    hospodské, sakrální, vyhlídkové, kamenné (lomy, skalky), vodní (studánky, vodopády, nádrže), dřevěné (významné stromy, roubenky)

    Reagovat
    • 18.8.2024 (19.07)
      Trvalý odkaz

      No paráda, tady se někdo zamyslel! :) Myslím, že stromové (dřevěné) by byly super … a kdyby to byly třeba lipové, jablečné nebo smrkové, Míra Špalek by měl určitě radost! :) Druhý favorit jsou ty kamenné a třetí asi ty vodní (mostové nebo lávkové). Tedy, zdá se, že to ještě pár let dělat půjde. :)

      Reagovat
  • 30.7.2024 (11.58)
    Trvalý odkaz

    Máte štěstí, že jdu právě kolem (s kolem)!
    Má snad někdo problém s hospodskejma?!? Ty maj tady u nás na Keeerkonoších tradici!
    A stoptajmů může být timpádem třeba 33 ;-) = perpetuum mobile = čelovky ssebou!
    s.

    Reagovat
    • 31.7.2024 (9.28)
      Trvalý odkaz

      No já myslím, že “stoptájmy” v hospodě budou pro naši kobylkoklientelu spíše vítané! Ale v rámci zdravého rozumu bych zůstal u těch třech. Pro ortodoxní hospodské povaleče to bude šance dohnat večer. ;)

      Reagovat
    • 18.8.2024 (19.08)
      Trvalý odkaz

      No … jako jo a ne. Protože těch hospod je málo. Je jich teda víc než fotbalových hřišť, co taky někdo navrhoval, ale stejně mi přijde, že by těch kontrol moc nebylo. Ale zase by to mohlo bejt zajímavý jinak, to uznávám! :D

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..