Tak je to tady! Po létech slibů a odkladů Vlasta připravil závod pod jménem Čikovská čivava ve své domovině (v Čikově na Vysočině) a dneska spustil registrace. Teda technologicky je to hodně spojený s Kobylkama (kobylkoaplikace obstará registrace), formálně závod organizují Ztracené kobylky, ale když to bude průser, půjde to za Vlastikem. :)
Ale něco mi říká, že to průser nebude, spíše naopak! Vlasta bude mít perfektní mapu a večírek taky nepodcenil, domluvil se na něm v místním kulturním domě s hasičema. Nechystá se nic vyrábět, obecně to bude low-cost, ale tím pádem má taky velmi nízké startovné. Až jsem mu to vyčítal. Ale ne, chápu to, začínající podnik je potřeba podpořit. A myslím, že se mu tím pádem podaří nalákat i místní hobby jezdce, což je obvykle velký oříšek.
Čikovská čivava, i když jde letos o první ročník, má už vlastně svoji historii. Něco se dočtete na webu závodu, ale psali jsme o tom taky už loni, když ten závod Vlasta s Hankou dostali jako svatební dar. Jsme strašně rádi, že se ten dar zřejmě už podaří úplně rozbalit a věříme, že udělá radost spoustě dalších lidí. A bacha, termín letošních “čéčéček” je 12. října, ne 19. – to se prostě úplně nepodařilo loni odhadnout.
Takže kdo si chce užít úplně nový závod v neprobádaných terénech na pomezí Čech a Moravy a večer si užít pravou vesnickou zábavku, mákněte se zaregistrovat, protože Vlasta řek’, že víc jak 60 dvojic do závodu nepustí. Ale uvidíme, jak znám Vlastu, za kořalku se dá uprosit celkem snadno. :) A taky nám ostatním pořadatelům Vlasta řek’, že nemáme pomáhat s organizací, ale že se máme závodu účastnit, prej povinně! :)

Čikovská čivava už štěká!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..