Tak s tímhle vás budeme většinu v pátek a zbytek v sobotu vyhlížet! Dnes píšu asi poslední příspěvek před akcí, který bude stroze informační bez kudrlinek. Japato? Japato protože to před závodem stejně nebudete louskat, protože se budete balit na to vaše putování do Kempu Svatá Kateřina.
Jářku, jdeme na to:
– rozpis všeho potřebného je v Propozicích (jsou tam všechny důležité časy)
– příjezd do kempu je po asfaltce
– po příjezdu se řiďte pokyny pořadatelů ohledně parkování. Ti co v kempu bydlí, parkují blízko chatky nebo stanu (P-ubytovaní), případně na místech k tomu vyhrazených (P2). Ty, co přijedou v sobotu jen na otočku, budeme možná muset nechat parkovat kousek nad kempem (P1). Viz tato mapka.

– nepodceňujte dopravu, pokud nastane kolaps jako dnes, odjezd o hodinu dříve by se vám v sobotu mohl hodit!
– v sobotu miřte na příjezd v 8:00, ať máte dost času na parkování, vybalení kol, ale i na kávu Beansmiths nebo Rohozecké pivo a u toho dočíst to, co jste nestihli
– chatky jsou vybaveny elektrickou zásuvkou a mají světlo
– snídaně a další jídla je možné si objednat po příjezdu (není třeba volat), v kempu se vaří
– v kempu ani u nás nelze platit kartou, prosím přivezte s sebou normálně staromilecky peníze (a prosím mějte spíše drobné, částku akorát za mapník třeba – 120 Kč, sprcha – 20 Kč, apod.
– mapníkáři – prosím přijďte si včas (co nejvíce lidí v pátek, sobotní za kuropění), tím spíše, pokud chcete pomoct s montáží
– mapník tam je teď poslední, takže tam už možná není, ptejte se pak těsně před startem, třeba něco zbude
– editace týmů bude možná do pátku 14. 6. 14:00, pak startovku překlápíme do lokální instance (pozdější změny pak tedy na místě)
– aktuálně máme 18 volných míst, registrace na místě tedy bude pravděpodobně možná (více jak 210 týmů ale do závodu určitě nepošleme)
– při výdeji piva/lima se vám může stát, že po vás budou chtít zálohu za sklo nebo kelímek
– ještě dnes si prosím do telefonů nainstalujte aplikaci Záchranka, to ji pak nebudete potřebovat
– hodit by se mohl repelent, na jaře tam děsně žraly takový malý potvory
– zkontrolujte si technický stav kola, na závod si přivezte helmu, je povinná!
– hodit se může i nějaký zámek na kola, nemáme možnost vám je všem bezpečně uložit (nechceme mít první špatnou zkušenost se ztrátou něčího miláčka)
– ještě máte čas zhlédnout, případně nastudovat téma – pohádku Lotrando a Zubejda
– prosím, v pátek mi nepište, nevolejte, nepoložil bych pak kontroly, vyřizovat to nebudu mít čas. Kdybyste si fakt chtěli pokecat, volejte Katce: 774 16 13 11 (lze i napsat sms nebo WhatsApp), ta bude “jen” chystat zázemí v kempu. Pro psavce, pište už pouze na registrace@ztracenekobylky.cz
– signál v kempu tentokrát, bohužel, je :)
– naše kobylková WiFi slouží pro zobrazení startovky, průběžných a konečných výsledků nebo ke kontrole kartičky s body (nelze se přes ní připojit k internetu)
– v sobotu vás budou, pro některé zase, čekat volby! Ale nebojte, nebudete vybírat politiky, ale téma na příští rok
A na závěr jedno neskromné přání. Víme, že jste všichni skvělí, teda dycky jste byli a víte, že jsme pořadatelé amatéři srdcaři, co vás i sebe chtějí pobavit. Pokud se někde něco nepovede, což se vlastně stane každý rok, buďte shovívaví. Vzájemná ohleduplnost, ale i respekt k pracovníkům kempu byla na Kobylkách také vždycky dobrým základem, tedy v tom pokračujme a udělejme si zase společně víkend, na který budeme v dobrém vzpomínat nejméně do další akce od nás. :)
Tolik asi poslední písemné instrukce, pokud nebude nic zásadního, mailovat ani blogpostovat už nebudu a povíme si to na místě. I když na našem facebooku určitě ještě něco přistane. Naše nervozita míchlá těšením je už určitě větší než haldy věcí v bytě, snad to zase všechno dobře klapne a budete od nás odjíždět spokojeni. My do toho dáme vše a věříme, že kdyby to nestačilo, tak nás třeba i podepřete nebo budete dělat, že jako nic. :)

Už jedou? Nejedou?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..