Zažíváme to po třinácté, ale stále to generuje až elektrizující napětí. Ono by se řeklo, že už to máme profesorsky nachozený, ale kdepak, každej rok je trošku jinej a hlavně, jak máme každej svoje civilní zaměstnání a rodiny a Kobylky děláme “na koleně”, ne vždy máme vše dobře zdokumentováno.
Tak třeba včerejší večerní generování podkladů pro poslední tisky se protáhlo dneska do jedné ráno. Největší zásek byl s doplněním volných slotů, do kterých budeme eventuelně vpisovat nově příchozí. Měli jsme jich tam včera takových 21, teda dneska máme už jen 19, protože dneska se 2 týmy doregistrovali. Ano, online registrace jsou stále ještě otevřeny a budou do pátku 14.6. 14:00. Další změny pak už jen na místě. Startovka je sesypaná tak, aby v ní nebyly díry a startovalo se ideálně po čtyřech dvojicích. Startovní časy v ní uvedené je tedy možné brát jako směroplatné, nově příchozí se řadí na konec, případně do děr, které vzniknou nějakým odhlášením.
Další náročnou činností je příprava lampiónů a kleští. Každý rok trošku měníme bodové hodnocení a počet lampiónů s kleštěmi v terénu, tedy to není taky jen o “vytáhnutí z tašky”. Ale dole vidíte výsledek, jsou tam všechny lampiony, které teoreticky můžete v sobotu najít, teda jestli se v pátek s Vlastou zavezeme! :) Lampiónů bude celkem 39, ale jen 33 jich bude označeno kolečkem na mapě. Tři kontroly budou “ztracené” (tedy k nim budete mít slovní nápovědu a budete se muset dovtípit, kde jsou) a tři další budou v držení našich komisařů, letos loupežníků. Ti budou kontrolovat dodržování pravidel (zejména spolujízdu) a budou s vámi hrát o bonusové nebo malusové body. Kartička je taky připravená na tento jiný “setup” a je spolu s čísly v tisku, tedy případné změny ve startovce jsou sice možné, ale do natištěných sad je pak v lepším případě dopíšeme ručně. Pantáta převor by řekl, že jsou změny sice možné, ale poněkud drahé! Sakra, musím si to téma ještě procvičit, stejně jako vy, jsou v tom body! :)
Poslední, co zmíním z našich příprav, co se také nedá moc “recyklovat” jsou kostýmy. Protože jsme magoři a každej rok náš MTBO závod pestříme filmovým tématem, naše organizační ženy mají několik týdnů před závodem napilno, protože shánějí nebo dokonce vyrábějí kostýmy nebo rekvizity, které téma na místě zhmotní. Musím přiznat, že letos přispěju také velmi výrazně. Protože mám roli drvoštěpa Drnce, už jsem se 2 měsíce neholil. Je to teda hrůza, ale do soboty to snad nějak vydržím. Schválně kostýmové věci moc neodkrýváme, protože chceme, abyste taky měli nějaké překvapení na místě.
Zkrátka se nenudíme. Jak tohle dopíšu, jdu do skladu, kterým je nyní náš byt a jdeme s Káťou udělat inventuru věcí, co máme z předchozích ročníků a připravit tak podklady pro balíčkování cen pro nejlepší, do tomboly nebo jako odměnu pro nedělní sběrače kontrol. Teda jestli bude mít Káťa čas, protože před chvílí ještě dělala na “reelsech” našeho nového sponzora Tahlo, aneb dopomoc ve dvojici je u nás pravidly povolena!
Ještě se tento další dny ozveme, počítám, že kromě malého článku, budeme dávat nějaké příspěvky na facebook a že pošleme i nějaký instruktážní mailing. Myslíme na vás totiž, kudy chodíme, máte to taky tak? :)

Přípravy jdou do finiše!

1 komentář u „Přípravy jdou do finiše!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..