Nakonec až v pondělí jsem uzavřel sběr hodnocení od vás a musím teda říct, že jste letos pochlapili a poženily! :) Celkem 96 hodnocení je absolutní rekord v počtu reakcí a ještě radši jsem, že 91 z vás akci hodnotilo jako “skvělou”. To by mohlo znamenat, když přivřu obě oči, že se to zase docela povedlo, ne? :)

Ale pojďme trošku pod povrch, však jste se mnozí docela rozepsali a tak si předně pročtěte souhrn hodnocení v plné palbě bez cenzury. Jsou určitě i perly, u kterých se dobře pobavíte, ale protože jsem starej statistik, hledám v tom hlavně statisticky významné prvky. A k tomu výborně poslouží porovnání toho, co jste vyklikali do plusu a do mínusu, viz tento obrázek.

Z toho je krásně vidět, že posledně zmíněné trable v organizaci jste nám buď odpustili nebo je neviděli. Zvolený region kritizuje jen minimum lidí, tedy opravdu nebudeme uvažovat o změně. A podobně dobře dopadlo i rozmístění kontrol. Centrum závodu dostalo hodně bodů kladných, ale 7 průstřelů do mínusu je k dalšímu zamyšlení. Tři záporné hlasy u termínu není mnoho, ale i tak už teď víme, že za rok budeme velmi pravděpodobně akci pořádat v podobný termín (14. června), aneb musíme se ohlížet i na jiné akce podobného ražení jako jsme my, zdravíme Úštěcký masakr! Velmi dobře jste hodnotili ještě večerní program v sobotu a ceny pro nejlepší a v tombole. U občerstvení je už znatelný propad, ale k tomu se ještě dostanu. Hodnocení tématu akce je pro mě trošku překvapením, ale třeba to letošní volby přímo na místě pro příští rok vylepší … víme určitě, že ne … vítězství filmu S tebou mě baví svět nebylo vůbec jednoznačné a u tématu tak nepředpokládám, že by se nám podařilo zavděčit většině. Ale uvidíme, vždycky záleží na našem zpracování a já je letos vnímám jako velmi zdařilé. Jo, mimochodem, příští rok bych do voleb rád přidal nominace témat na další ročník a jen podotýkám, že film Ať žijí duchové, už byl a to hned druhý ročník! Večerní program v pátek byla volná zábava, ale oproti loňsku, kdy i v pátek hrála kapela, se nestal žádný extra velký propad, pátek asi nějak extra řešit nemá cenu, stejně jste nervní před závodem. :) Tradičně jste se ale “vyřádili” v kategorii “jiné”. :)
Pro srovnání ještě přikládám i výstupy loňského roku, kdy vás hodnocení poslalo 69.

Pojďme ale po komentářích, u těch významnějších se zastavím. K mapě jsem se už vyjádřil posledně a jako nejvýznamnější mi přijde pořešit nějak viditelnost vrstevnic. Jinak mapa byla perfektní, a není důvod měnit podklady a ani měřítko. Ano, nemusíme se bát dát pár kontrol více do krajů, třeba na úkor prostoru pro sponzory. A určitě budeme mít i za rok problémy s lesáky, tohle jen tak nepomine.
Faktor náhody, aneb neobjevil jsem žádného nebo jen málo loupežníků a nepřišel jsem na kloub ztraceným kontrolám, ano, zopakujeme. To není chyba, ale schválně. Prostě není vše o svalech a promyšlené strategii, někdy je potřeba i trocha toho štěstíčka. :)
Kemp, jídlo, ledová voda ve sprše, fronty na pivo, hadice. Já bych to viděl tak, že celkově obstáli, ale je určitě co vylepšovat. Mám tedy v úmyslu pěkně v klidu vaše připomínky s panem Rosůlkem probrat. Jak to obvykle bývá, 80% se jich dá vyřešit s 20% úsilím a po nich půjdeme. Dovolte mi to tu nepitvat, zpětnou vazbu máme silnou, tohle musíme nasměrovat tam, kam patří, navíc způsobem, co přinese změnu k lepšímu, nikoliv rozkol. Aneb jeden měnil, až vyměnil …
K pivu jsem také již něco napsal posledně, tam je to trošku podobné jako s kempem. Ale když budu konkrétnější, zdá se, že “desítku” už brát nebudeme, protože ji prostě nechcete. Na další konkrétnosti je brzo, aneb tohle se prostě neřeší přes média! :)
Když to shrnu, máme obrovskou chuť do pořádání dalších akcí. Čikovská čivava už brzo otevře registrace a bude 12. října. Podzimní Kobylky, tentokrát Rozcestníkové také spíše řeším jak udělat, než proč je vynechat a pokud to tak bude dál, budou 21. září (21.9. nebudou, ve stejný termín se konají VIPrahlé duše, což jsme nevěděli. A protože ctíme právo dříve oznámeného termínu, zkoušíme hledat pro naši akci termín jiný. Když se to nepovede, letos podzimní Kobylky nebudou a bude vám muset stačit Čivava! :)) ve Vysokém nad Jizerou (což je 2,5 km od Sklenařic, kde byly poslední troje podzimní Kobylky). Sice nás teď taky čeká nějaká dovolená, ale bereme si tam potřebné vybavení, včetně LaMad!, takže se zase spíše posuneme směrem k realizaci. Asi nás to baví nebo co. :) Zřejmě proto, že vás to baví s námi a to prostě smysl dává a velkej! Děkujeme, že vás máme, s vámi nás baví svět! :)

Jak jste to viděli vy?

4 komentáře u „Jak jste to viděli vy?

  • 26.6.2024 (6.56)
    Trvalý odkaz

    21.9. jsou vypsané Duše, bylo by skoda, kdyby se to krylo.

    Reagovat
    • 26.6.2024 (14.18)
      Trvalý odkaz

      No to jsem nevěděl, už to řeším s Vaškem. Bohužel je to s těma termínama úplně na pytel. :-(

      Reagovat
    • 27.6.2024 (11.22)
      Trvalý odkaz

      Vašek určitě změnu termínu nedá, my tedy ustoupíme a zkusíme najít termín jiný … nebo to prostě letos na podzim nebude. Asi by to tolik nevadilo, když je Čivava. :)

      Reagovat
      • 3.7.2024 (22.08)
        Trvalý odkaz

        Klobouk dolu za gentlemansky pristup! Lonske duse byly nicmene jen smutnou karikaturou sve slavne historie – pokud je rozmisteni kontrol podrizeno tomu, aby se lampiony dobre zavazely na elektrokole, pak je nejvyssi cas skoncit a ja za to petikilo platit nebudu.

        Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..