O víkendu jsem se věnoval spíše našemu Areálu pevných kontrol Pod Turnovskou, ale na i na náš podzimní závod jsme si čas našli! V sobotu večer jsme dorazili web, tedy sekci sponzorů a pak hlavně plakát.
A v neděli jsem pak vyrazil objet pár sjezdovek v okolí, abych si virtuálně umístil celkem dalších 5 kontrol, zase na sloupy vleků a lanovek, samozřejmě. :) Vzhledem k nájezdu z minulého víkendu, jich mám už celkem 30 a to jsem ještě nebyl v Rokytnici! :) Takže nás pak ve finále bude čekat škrtání toho, co jsem pracně najel, ale to je určitě lepší problém, než nemít to z čeho udělat. Co si budeme nalhávat, Vlekařské kobylky, to bude fakt nahoru – dolů, takže určitě pilně trénujte! A nebo pořizujte e-biky, protože i tuhle kategorii letos zkusíme vodevřít! :) Večer bude samozřejmě povinná kontrola na čamburíně a pak hlavně zábava na Mexiku. Bude to prostě takový druhý vrchol kobylkosezóny pro skalní. Limit počtu účastníků je 60 shora, 30 odspoda. Míříme na nějaký počet 40 – 50 dvojic, co se na Mexiko dobře vejde a celkově to jde dobře organizačně zvládnout, přeci jen se podzimním Kobylkám věnujeme vo chlup méně než letním.
I když … třeba 12 domluvených sponzorů asi tak trošku popírá to, že bychom se tomu nevěnovali … No jo, když my to prostě zase chceme mít hezký. :) A když jsou to Vlekařské kobylky, v cenách čekejte hodně permic na místní sjezdovky! :) Mimo jiné, budou samozřejmě i další hodnotné ceny, některé třeba i na pití :) a určitě zase večer uděláme i tombolu, protože šanci vyhrát by měl mít u nás opravdu každý! Opravdu moc děkuji všem sponzorům, je vidět, že je naše akce zaujala!
Takže se napárujte a zaregistrujte se, abyste měli svůj flek na vleku jistej! :)

Třetí podzimní Kobylky – registrace otevřeny!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..